Saturday, January 1, 2011

HOPI

Neh HOPI....die neh manusia yang takde tangan dan kaki...die cuma ade topi je... that's why his name is HOPI...dekat2 je dengan topi kan :)

untuk design neh, topi die boleh cabut2 tau... bile cabut topi die, muka die jadi camni la :) kalo nak design die ade topi, korang boleh la wat camni....

camni...kira...macam2 gaya la korang boleh buat.... :)

cute kan die...masa siap HOPI neh, anak buah kite nanges2 nak...die geram kot tengok mende kecik2 neh...heheh..tapi kite tak leh bagi sebab nak amik gambar dulu... kalo nak order, just cakap je ye... :)

2 comments:

NUR BAINUM said...

dia x comei kalo x pakai topi..
sbb dia botak..
hahaha

tp menarik sbb topi dia ley letak mcm2 ane yg kite suke ;)

kucharlana said...

botak??? tetibe je dapat idea baru :)
kalo botak tak comel, kite wat la rambut untuk die..hahahaha
sebarkan blog kite ye....
thank u :)

Post a Comment